Luomuspaja on kahden ystävän pitkäaikainen unelma. Unelma kävi toteen kun palaset alkoivat loksahdella paikoilleen vuonna 2014 ja sopivat tilat toiminnalle löytyivät.  

Arvostamme käsillätekemisen taitoa, luovuutta, luontoa sekä ekologisuutta. Haluamme toiminnassamme kannustaa ihmisiä löytämään käsillä tekemisen ilon sekä luonnossa toimimisen riemun. Pienenä yrityksenä haluamme panostaa asiakaspalveluun ja huomioida jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti. Pystymme muokkaamaan tarjoamiamme palveluja juuri asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Tarjoamamme palvelut ovat kädentaito-ohjaukset (pajat, kurssit ja kerhot), lasten teemasyntymäpäivät, yritysten virkistypäivät, polttarit, tapahtumat maatilalla, koulun lomien aikainen päivätoiminta jne. Meiltä voi myös vuokrata pelkän tilan, esimerkiksi juhlien  järjestämiseen!

Remontoidut toimitilamme, paja ja puoti, sijaitsevat maatilalla vanhassa navettarakennuksessa. Meitä ympäröi maalaismaisema ja kesäisin laitumella on lampaita. Kuitenkin Turun keskusta on vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja meille pääsee helposti myös paikallisbussilla vartissa. Pajamme lisäksi järjestämme toimintaa Tortinmäessä sijaitsevalla hirsimökillä, jonne Turusta ajaa 25 minuutissa.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla!

 

Kerttu Eriksson

Koulutus: Ohjaustoiminnan artenomi (AMK), voimauttava valokuvaus menetelmäohjaaja, kuvataideopinnot (Kanneljärven kansanopisto)

Työkokemus: Ohjaaja (lastensuojelu), iltapäiväkerhon ohjaaja ja koulunkäyntiavustaja, kädentaito-ohjaaja

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Eeva Kirstilä

Koulutus: Restonomi (AMK), elämysliikunnan ohjaaja (Hoikan opisto), kv-hengenpelastaja (SUH), Agronaisen avaintaidot (ProAgria), hygieniapassi, EA1

Työkokemus: Vastaava puistotyöntekijä, hoitoapulainen, hiihto- ja vaellusopas, allas- ja vapaa-ajanvastaava

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

puhelin: 040 6605 605

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Luomuspaja/1625363254357962

  • IMG_7004
  • IMG_7005
  • IMG_7006
  • IMG_7007
  • IMG_7008
  • IMG_7009
Luomuspaja, Paimalantie 38, Turku
Polttarit, Lasten synttärit, virkistäytymispäivät, kurssit.
dd Tuesday the 18th - Custom text here - Powered by Joomla! | Designed by Hostgator Reviews