Onko sinulla järjestettävänä polttarit, omat juhlat tai vaikkapa vaan kaveri- tai sukulaisporukan tapaaminen? Tule Luomuspajalle viettämään ikimuistoisia hetkiä ohjatun toiminnan parissa. Räätälöimme juuri teidän ryhmänne tarpeita vastaavan toiminnan. Kauttamme voi hankkia myös pelkän tilavuokran. Ohjatun toiminnan lisäksi järjestämme halutessanne myös ruokailun tai kahvituksen yhteistyökumppanimme Crema cateringin kautta. Tässä mainittuna muutamia vaihtoehtoja joita Luomuspajalla voi järjestää.

Polttarit

Polttarit voimme järjestää joko Luomuspajan varsinaisissa toimitiloissa tai Tortinmäessä tunnelmallisessa hirsimökissä noin 25 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Polttareissamme onnistuvat erilaiset kädentaitotekniikat, voimauttava valokuvaus, luonnonkosmetiikka, emäntätestipokeri-ilta tai vaikkapa hauskat toiminnalliset radat valitsemallasi teemalla! Polttarimme ovat aina jokaiselle ryhmälle yksilöllisesti räätälöidyt, joten pystymme ottamaan jokaisen ryhmän toiveet huomioon polttareiden toteutuksessa. Katso tarkemmat tiedot Luomuspajasta ja mökistä, tarjoiluista ja mahdollisesta polttariohjelmasta, virkistyspäivät osiosta. 

Hääaskarteluiltamat

Tule tekemään hääkutsut, hääkarkkirasiat ja koristelut omalla porukalla. Iltamiin sisältyy ohjaus, materiaalit, tilat ja halutessanne tarjoilu. Avariin ja toiminnallisiin tilohimme mahtuu kerralla jopa 20 henkilön ryhmä. Morsian ja kaaso voivat tulla noin paria viikkoa ennen valitsemaan materiaalit ja mallit, jolloin kaikki on valmista kun ryhmä saapuu. Halutessanne tuokaa tullessanne kuohuvaa ja tehdään iltamasta ikimuistoinen. Mahdollista on myös vuokrata pelkkä tila askartelulle ja ottaa halutessanne kauttamme myös tarjoilu. 

Vauvakutsut

Vauvakutsujen sankari saa itse tuunata vauvan bodysta persoonallisen kankaanpainannalla ja muulla koristelulla. Myös muu ryhmä pääsee tekemään teemaan sopivan pienen vauvakutsujen teemaan sopivan työn. Järjestämiimme vauvakutsuihin sisältyy ohjaus, materiaalit, tilat, koristelu ja halutessanne tarjoilu sekä Luomuspajalta pieni lahja vauvalle. Jokaiset vauvakutsut suunnitellaan juuri teidän ryhmällenne sopivaksi!

Kädentaitojen paja

Valitsemallanne tekniikalla (mm. kankaanpainanta, mosaiikki, munankuorimosaiikki, Fimomassatyöt, huovutus, kranssit, paperimassatyöt, kausiaskartelut, pajutyöt, virkkaus, decoupage, narutaide, betonityöt...). Kädentaitojen paja sisältää ohjauksen, materiaalit, tilan ja kahvi/teetarjoilun pienen makean suupalan kanssa. Meiltä voi myös suoraan tiedustella juuri teidän ryhmäänne kiinnostavaa kädentaitotekniikkaa.

Päiväkoti- ja koululaisryhmät

Tarjoamme päiväkoti- ja koululaisryhmille ns. maatilapäiviä. Ohjelmaan voi sisällyttää mm. jauhojen jauhamista ja pussittamista kotiinviemisiksi, kädentaitoja, maatilan koneiden katselua, lampaiden ruokkimista ja silittelyä (riippuen vuodenajasta) sekä toiminnallisia rasteja. Myös ruokailu järjestyy kauttamme esim hodareiden valmistamisen muodossa.

Tilan vuokraus

Ovatko omat tilasi liian pienet isomman ryhmän tapaamiseen? Luomuspaja mahdollistaa isommankin kaveriporukan treffit, juhlat tai toimii vaikkapa kokoustilana. Meidän kauttamme on mahdollista saada myös tarjoilu tilavuokran lisäksi.

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja muokataan teille sopiva elämys! Katso myös yrityksille tarjoamamme paketit.

  • IMG_6300
  • IMG_6301
  • IMG_6302
Luomuspaja, Paimalantie 38, Turku
Polttarit, Lasten synttärit, virkistäytymispäivät, kurssit.
dd Tuesday the 18th - Custom text here - Powered by Joomla! | Designed by Hostgator Reviews